AĞRI / MERKEZ - Ağrı Spor Lisesi

May

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 2. ORTAK SINAV TAKVİMİ

May

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ NİSAN AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN ŞİİR TEMALI VİDEO YARIŞMASINDA 1. OLAN ÇALIŞMANIN LİNKİ AŞAĞIDADIR.

2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDADIR.

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİŞUBAT AYI DEYİMLERİN RESMEDİLMESİ YARIŞMASI DERCEYE GİREN ÇALIŞMALAR

Şbt

Ağrı Spor Lisesi sporcuları, beden eğitimi öğretmeni Abdurrahman Kara yönetiminde Türkiye Kros Şampiyonasında, öğrencilerimiz; Yasin Ozan, Azat Ümre Seyitoğlu, Barış Aktaş, İsmail Elsin, Emre Dursun ve Berat İncekakaya'dan oluşan takımımız, rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Ağrı Spor Lisesi, bu başarıyla 10-14 Mayıs tarihlerinde Kenya'nın başkenti Nairobi'de düzenlecek "Dünya Liseler Arası Kros Şampiyonası"nda, Türkiye'yi ve Ağrı'yı uluslararası alanda temsil edecektir. Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİ BELİRLENMİŞTİR.

OKULUMUZUN PANSİYONUNDA YATILI KALAN ÖĞRENCİLERİMİZE DEPREM SEMİNERİ VERİLDİ.

OKULUMUZ ÜNİFORMASI BELİRLENMİŞTİR.